Velkommen til XCELLO brukersenter

Denne siden er for å hjelpe deg å gjøre XCELLO til et nyttig verktøy i ditt regnskapsarbeid. Her tar vi også imot forslag til utvikling av XCELLO eller spørsmål rundt bruk av regnearket. 

XCELLO Brukersenter inneholder blant annet:

 

Brukerveiledning

Brukerveiledningen er en detaljert gjennomgang av hver enkelt arkfane XCELLO består av. Den forklarer hvilke felter som skal fylles ut og hvilke som er låst. Her kan du lære hvordan regnearket henger sammen og hvordan du kan bruke regnearket på en effektiv måte. Det anbefales å lese igjennom brukerveiledningen før man tar XCELLO i bruk.

 

Oppdateringslogg

Oppdateringsloggen inneholder oppdateringene som gjøres på XCELLO og årsaken til at vi oppdaterer regnearket. Her kan du sjekke om du behøver å oppdatere til siste versjon.

 

Spørsmål fra brukerne

 

Jeg får stadig spørsmål fra brukerne av XCELLO og noen av disse samler jeg i innlegg som alle kan lese. Se gjerne igjennom disse artiklene slik at du slipper å spørre meg om det samme. Her kan du også komme over nyttige tips for bruk av regnearket.

Fant du ikke det du lurer på? Sjekk ut linkene under.

 

Noen nyttige linker

Denne nettsiden inneholder en del informasjon, både når det gjelder det å gjøre regnskapet selv, og det å gjøre regnskap i regneark med XCELLO. Her er et par linker jeg tror flere av dere kan ha nytte av.

Finner du fremdeles ikke du ikke det du lurer på? Spør meg! Bare fyll ut skjemaet under her.

 

Forslag eller spørsmål

Regnearket utvikler seg hele tiden, takket være tilbakemeldinger fra brukerne og jeg ser ingen grunn til at denne utviklingen ikke skal fortsette. Jeg setter derfor stor pris på dine tilbakemeldinger, om det er stort eller smått, gode eller dårlige forslag, ris eller ros. Kanskje du har spørsmål til bruk av regnearket? Bare send meg en melding.