XCELLO Brukersenter

xcello

Brukersenter

Velkommen til XCELLO Brukersenter.

Her hjelper vi deg å gjøre XCELLO til et nyttig verktøy i ditt regnskapsarbeid, med miniguider og brukerveiledning, oppdateringslogg, ofte stilte spørsmål og nyttige tips og råd. Her tar vi også imot spørsmål eller forslag.

Først et par snarveier:

Miniguide og brukerveiledning

Miniguiden er en kort og generell innføring til hvordan man bruker XCELLO, og kan være nok for den som har litt erfaring med regnskap og regneark. Brukerveiledningen er en mer detaljert gjennomgang av XCELLO, med kapitler for hver enkelt arkfane. Det anbefales at man skjønner logikken i XCELLO før man starter på regnskapet.

Oppdateringslogg

Oppdateringsloggen inneholder oppdateringene som gjøres på XCELLO og årsaken til at vi oppdaterer regnearket. Her kan du sjekke om du behøver å oppdatere til siste versjon.

Spørsmål fra brukerne

Jeg får stadig spørsmål fra brukerne av XCELLO og noen av disse samler jeg i innlegg som alle kan lese.

Se gjerne igjennom disse artiklene slik at du slipper å spørre meg om det samme. Her kan du også komme over nyttige tips for bruk av regnearket.

Fant du ikke det du lurer på? Sjekk ut linkene under.

Noen nyttige linker

Denne nettsiden inneholder en del informasjon, både når det gjelder det å gjøre regnskapet selv, og det å gjøre regnskap i regneark med XCELLO. Her er et par linker jeg tror flere av dere kan ha nytte av.

Spørsmål eller forslag?

Her tar vi imot dine spørsmål dersom du har noe du lurer på i forbindelse med bruk av XCELLO. Dette kan være alt fra tekniske ting til bestemte registreringer. Vi ønsker å bygge et arkiv av brukerspørsmål til nytte for fremtidige brukere.

Regnearket utvikler seg hele tiden, takket være tilbakemeldinger fra brukerne og jeg ser ingen grunn til at denne utviklingen ikke skal fortsette. Vi setter derfor også stor pris på dine tilbakemeldinger. Det kan være ris eller ros, forslag til nye funksjoner, eller en etterlysning av noe du savner. Gode forslag innarbeides i neste versjon.

Bare send meg en melding.

    Vi behandler dataene dine i tråd med Personvernerklæringen