XCELLO gratis demoversjon

XCELLO er et regneark for små virksomheter som ønsker å føre regnskapet selv, det kommer i flere versjoner, avhengig av virksomhetsform.

Enkelt og brukervennlig

XCELLO er et brukervennlig regneark bygd opp rundt de viktigste arbeidsoppgavene i et regnskap, med stor vekt på at du skal kunne registrere inntekter og kostnader på en praktisk måte. Øvrige transaksjoner det måtte være behov for i en liten virksomhet er også ivaretatt, uten at du behøver å være verdensmester verken i regnskap eller regneark på forhånd.

Regnearket har en enkel oppbygning, men likevel potensiale til å bli en fullverdig løsning for deg i ditt regnskapsarbeid hvis du bruker det riktig.

Gratisversjonen

Etter å ha delt ut over 1500 gratis regneark siden 2015 så jeg på regnestykket over tidsbruk og donasjoner. Resultatet var at XCELLO ikke lenger kunne fortsette å være helt gratis. Gratisversjonen er nå en begrenset demo-versjon:

Klikk her for å laste ned gratisversjonen

Gratisversjonen kan være nyttig om du ønsker å bli kjent med regnearket, slik at du bedre kan vurdere hvorvidt  XCELLO kan være noe for deg.

XCELLO er et rimelig alternativ

XCELLO er  sannsynligvis Norges rimeligste regnskapsprogram, noe du kan lese mer om her. Og alle som kjøper fullversjonen er med å støtte utviklingen videre, slik at de aller minste kan ha et fullverdig og rimelig alternativ.

Til de aller minste og veldedige

Noen ganger blir jeg kontaktet av veldig små veldedige foreninger som ønsker et gratis regneark, og på grunn av den opprinnelige idèen min, hender det at jeg deler XCELLO gratis eller til en redusert pris om det er gode grunner for det. Ta kontakt for å “søke” om dette.

Savner du en versjon?

Gi meg en tilbakemelding.

Skjermbilder XCELLO for AS

Del gjerne denne siden med andre hvis du er fornøyd med regnearket.

Var denne informasjonen nyttig? Del den med noen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lei av dansende grafer og kolonnediagram?

XCELLO har kun det nødvendige for regnskapet til en liten virksomhet.

Mer info

12 kommentarer om “XCELLO gratis demoversjon”

 1. Dette er det beste regnearket jeg har brukt i min virksomhet. Det har alt jeg trenger og veldig enkelt å bruke. Jeg er i alle fall kjempefornøyd. 🙂

 2. Hei.
  Jeg er interessert i den kommende sameieversjonen. Går ut fra at den blir tilpasset boligsameie.
  For oss er bilagsmengden for inntekter i 2016 versjonen for lite, men det ordnet seg lett ved å bruke “sett inn arkrader” funksjonen.
  Jeg abonnerer derfor på den nye versjonen.
  Har ikke forsøkt å printe ut rapportene for bruk for intern revisjon. I et sameie vil det normalt være revisorer som ikke bekersker excel og gjerne trenger rapportene i papirformat.

 3. Hei, jeg er regnskapsansvarlig for et boligsameie og er interessert i å vurdere regnskapsprogram som er skreddersydd for sameie. Er det noe du kan hjelpe meg med?
  Mvh GeirLundli

Legg igjen en kommentar