Gratis regneark ENK<600 for liten virksomhet

XCELLO er et regneark for små virksomheter som ønsker å føre regnskapet selv, det kommer i versjoner for enkeltpersonforetak, aksjeselskap, boligsameie/borettslag og foreninger/lag.

Enkelt og brukervennlig

XCELLO er et brukervennlig regneark bygd opp rundt de viktigste arbeidsoppgavene i et regnskap, med stor vekt på at du skal kunne registrere inntekter og kostnader på en praktisk måte. Øvrige transaksjoner det måtte være behov for i en liten virksomhet er også ivaretatt, uten at du behøver å være verdensmester verken i regnskap eller regneark på forhånd.

Regnearket har en enkel oppbygning, men likevel potensiale til å bli en fullverdig løsning for deg i ditt regnskapsarbeid hvis du bruker det riktig.

Gratisversjonen

Etter å ha delt ut over 1000 gratis regneark siden 2015, så jeg på regnestykket over tidsbruk og innkomne donasjoner og innså at det ikke kunne fortsette å være helt gratis. Derfor er gratisversjonen nå en begrenset prøve-versjon av XCELLO (2016) med plass til totalt 30 bilag.

Klikk her for å laste ned gratisversjonen

Gratisversjonen kan være nyttig om du ønsker å bli kjent med regnearket, slik at du bedre kan vurdere hvorvidt en av betalingsversjonene kan være noe for deg.

Spar penger med XCELLO

Selv om jeg har begynt å ta litt betaling for regnearket, er det likevel et svært rimelig alternativ for en liten virksomhet, sannsynligvis Norges rimeligste regnskapsprogram, noe du kan lese mer om her. Jeg håper dermed at flere spanderer på seg fullversjonen slik at jeg kan fortsette utviklingen av regnearket som et reellt alternativ til å bruke et ordinært regnskapsprogram, det er nemlig mange fordeler med å gjør regnskapet selv i regneark!

For de aller minste og veldedige

Noen ganger blir jeg kontaktet av veldig små virksomheter eller foreninger som ønsker et gratis regneark, og siden den opprinnelige idèen min fremdeles henger litt igjen, hender det at jeg deler ut regnearket gratis, men da skal det være gode grunner for det. Jeg har også opprettet en rabattkode som gjør at de aller, aller minste kan få rabatt på fullversjonen av regnearket. Ta kontakt for å “søke” om dette.

Savner du en versjon?

Gi meg en tilbakemelding.

Skjermbilder fra XCELLO for AS

Regnearket starter med oversiktsbildet

Regnearket starter med oversiktsbildet

Summering av inntekter

Summering av inntekter

Registrering av inntekter

Registrering av inntekter

Summering av kostnader

Summering av kostnader

Registrering av kostnader

Registrering av kostnader

En todelt balanse for AS

En todelt balanse for AS

Registrering av balanseposter

Registrering av balanseposter

Skattemelding for mva (2017)

Skattemelding for mva (2017)

Rapporter

Rapporter

Del gjerne denne siden med andre hvis du er fornøyd med regnearket.

 

Lei av dansende grafer og kolonnediagram? XCELLO har kun det nødvendige for regnskapet til en liten virksomhet. Mer info

12 kommentarer om “Gratis regneark ENK<600 for liten virksomhet”

 1. Dette er det beste regnearket jeg har brukt i min virksomhet. Det har alt jeg trenger og veldig enkelt å bruke. Jeg er i alle fall kjempefornøyd. 🙂

 2. Hei.
  Jeg er interessert i den kommende sameieversjonen. Går ut fra at den blir tilpasset boligsameie.
  For oss er bilagsmengden for inntekter i 2016 versjonen for lite, men det ordnet seg lett ved å bruke “sett inn arkrader” funksjonen.
  Jeg abonnerer derfor på den nye versjonen.
  Har ikke forsøkt å printe ut rapportene for bruk for intern revisjon. I et sameie vil det normalt være revisorer som ikke bekersker excel og gjerne trenger rapportene i papirformat.

 3. Hei, jeg er regnskapsansvarlig for et boligsameie og er interessert i å vurdere regnskapsprogram som er skreddersydd for sameie. Er det noe du kan hjelpe meg med?
  Mvh GeirLundli

Legg igjen en kommentar