XCELLO gratis demoversjon

XCELLO er et regneark for deg som ønsker å gjøre regnskapet selv på en effektiv måte, og kommer i flere versjoner avhengig av din virksomhetsform.

Enkelt og brukervennlig

XCELLO er bygd opp rundt de viktigste arbeidsoppgavene i et regnskap, med stor vekt på at du skal kunne registrere på en praktisk måte uten å være verdensmester verken i regnskap eller regneark på forhånd.

Gratisversjonen

Etter å ha delt ut over 1500 gratis regneark siden 2014 så jeg på regnestykket over tidsbruk og donasjoner. Resultatet var at XCELLO ikke lenger kunne fortsette å være helt gratis. Derfor har gratisversjonen blitt en begrenset demoversjon som du finner her:
Klikk her for å laste ned gratisversjonen

Demoversjonen er nyttig om du ønsker å bli kjent med XCELLO for å vurdere om dette kan bli en god løsning også for deg.

Rimelig og bedre

XCELLO er ikke lenger helt gratis, men likevel Norges rimeligste regnskapsprogram, noe du kan lese mer om her.

 

Til de aller minste og veldedige

Det hender fremdeles at jeg gir XCELLO gratis eller til en redusert pris om det er gode grunner for det, for eksempel til en liten veldedig forening. Ta kontakt om du mener du fortjener det.

Skjermbilder XCELLO for AS

Lei av dansende grafer og kolonnediagram?

XCELLO har kun det nødvendige for regnskapet til en liten virksomhet.

Mer info

12 kommentarer om “XCELLO gratis demoversjon”

 1. Hei, jeg er regnskapsansvarlig for et boligsameie og er interessert i å vurdere regnskapsprogram som er skreddersydd for sameie. Er det noe du kan hjelpe meg med?
  Mvh GeirLundli

  Svar
 2. Hei.
  Jeg er interessert i den kommende sameieversjonen. Går ut fra at den blir tilpasset boligsameie.
  For oss er bilagsmengden for inntekter i 2016 versjonen for lite, men det ordnet seg lett ved å bruke “sett inn arkrader” funksjonen.
  Jeg abonnerer derfor på den nye versjonen.
  Har ikke forsøkt å printe ut rapportene for bruk for intern revisjon. I et sameie vil det normalt være revisorer som ikke bekersker excel og gjerne trenger rapportene i papirformat.

  Svar
 3. Dette er det beste regnearket jeg har brukt i min virksomhet. Det har alt jeg trenger og veldig enkelt å bruke. Jeg er i alle fall kjempefornøyd. 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar