Referanser

minilogo

Jeg har vært så heldig å få utføre større og mindre jobber for mange ulike virksomheter og innen forskjellig bransjer. Noen hjelper jeg jevnlig, andre er kortere oppdrag som gjøres der og da før det avsluttes, men alle spiller en viktig rolle for meg. Og heldigvis er mange av de også godt fornøyd med vårt samarbeid. Her er noen referanser som jeg håper kan være til hjelp for deg som vurderer å velge JI Thomassen Regnskap AS som samarbeidspartner.

 
Bendik Gill Bakken, Fiken AS:

“Vi har brukt Jan Inge i flere sammenhenger. Vi er veldig fornøyd og vil spesielt trekke frem at han både er faglig dyktig og effektiv, samtidig som han er pragmatisk og forklarer problemstillingene godt for oss “ikke-økonomer.”

 

Eduardo “Doddo” Andersen, Scenekontoret AS:

“Jeg kan på det varmeste anbefale Jan Inge Thomassen. Ikke bare fordi han er en samarbeidsvillig og behagelig person å forholde seg til, men fordi han er kunnskapsrik og dyktig. Mannen har stålkontroll på tall og kolonner, skatter og avgifter, kredit og debet.”

 

Magnus Viflat, Basic Gym AS:

“Jeg må er svært fornøyd med den hjelpen jeg får fra Jan Inge. Jeg har i mange år vært misfornøyd med regnskapsførere mitt selskap har brukt, og fører nå dette selv. Med støtte fra Thomassen fungerer dette meget bra. Dersom jeg har spørsmål sender jeg bare mail eller ringer. Jeg får svar raskt som jeg forstår. Thomassen ordner de tingene som er litt for kompliserte for meg.”

 

Kasia Golab, Fotoprints AS:

“Jan Inge er en rask og kompetansedyktig kar. Han utførte jobben på en meget tilfredstillende måte, og han for mine aller beste anbefalinger! Takk for flott utført oppdrag.”

 

Kim Krossøy, Kiro Eiendom AS:

“Jeg fikk hjelp av Jan Inge til å sette opp en enkel hjemmeside med min kontaktinformasjon og litt informasjon om hvilke tjenester jeg tilbyr. Jobben ble utført raskt og effektivt, og jeg fikk også en enkel beskrivelse for hvordan jeg selv kan oppdatere informasjonen på hjemmesiden.”

 

Lars Erik Karlsen, Fatgrips Norge AS:

“Raskt, bra, rimelig, faglig dyktig, god kommunikasjon, HELT RÅ, har spurt han om mere hjelp. Takk for hjelpen!”

 

Think & Do, Anders Spissøy:

“Jan Inge er en svært kompetent og kunnskapsrik. han gir rask respons og svarer konsist og gir godt kvalifiserte råd og veiledning. Jeg anbefaler Jan Inge på det varmeste.”