Referanser

Jeg har utfører større og mindre oppdrag for ulike virksomheter innen forskjellige bransjer. Noen hjelper jeg jevnlig, andre er kortere oppdrag som gjøres der og da før det avsluttes.
Alle spiller en viktig rolle for et lite firma som mitt, og flere er godt fornøyd med vårt samarbeid.

Her er noen referanser jeg håper kan være til hjelp for deg som vurderer en ny samarbeidspartner innenfor regnskap og økonomi.

“Vi har brukt Jan Inge i flere sammenhenger. Vi er veldig fornøyd og vil spesielt trekke frem at han både er faglig dyktig og effektiv, samtidig som han er pragmatisk og forklarer problemstillingene godt for oss “ikke-økonomer.”
Bendik Gill Bakken
Fiken AS
“Jeg kan på det varmeste anbefale Jan Inge Thomassen. Ikke bare fordi han er en samarbeidsvillig og behagelig person å forholde seg til, men fordi han er kunnskapsrik og dyktig. Mannen har stålkontroll på tall og kolonner, skatter og avgifter, kredit og debet.”
Eduardo “Doddo” Andersen
Scenekontoret AS
“Jeg må er svært fornøyd med den hjelpen jeg får fra Jan Inge. Jeg har i mange år vært misfornøyd med regnskapsførere mitt selskap har brukt, og fører nå dette selv. Med støtte fra Thomassen fungerer dette meget bra. Dersom jeg har spørsmål sender jeg bare mail eller ringer. Jeg får svar raskt som jeg forstår. Thomassen ordner de tingene som er litt for kompliserte for meg.”
Magnus Viflat
Basic Gym AS
“Jan Inge er en rask og kompetansedyktig kar. Han utførte jobben på en meget tilfredstillende måte, og han for mine aller beste anbefalinger! Takk for flott utført oppdrag.”
Kasia Golab
Fotoprints AS
“Raskt, bra, rimelig, faglig dyktig, god kommunikasjon, HELT RÅ, har spurt han om mere hjelp. Takk for hjelpen!”
Lars Erik Karlsen
Fatgrips Norge AS
Jan Inge er en svært kompetent og kunnskapsrik. han gir rask respons og svarer konsist og gir godt kvalifiserte råd og veiledning. Jeg anbefaler Jan Inge på det varmeste.”
Anders Spissøy
Think & Do