XCELLO for foreninger og lag

XCELLO Forening

Med XCELLO tilpasset foreninger og lag får du full kontroll over regnskapet i et oversiktlig regneark, samtidig som alle nødvendige funksjoner ivaretas med stor valgfrihet på inntekter, slik foreninger ofte har behov for.

Som en liten forening eller lag er det ofte ikke mye penger eller ressurser igjen til regnskap og regnskapsprogram, og mange sitter med halvdårlige løsninger som ikke gir en fullgod oversikt. Med XCELLO tilpasset foreninger og lag får du full kontroll på en effektiv måte.

Enkelt og funksjonelt

XCELLO tilpasset foreninger og lag gjør regnskapsjobben enkel å utføre, selv for brukere uten særlig mye regnskapserfaring fra tidligere. Samtidig ivaretar det alle nødvendige funksjoner og rapporter. Her er noe av det regnearket inneholder:

 • Nyttig oversiktsbilde med nøkkeltall og en teknisk kontroll av det du registrerer
 • 8 ulike inntektskontoer for å skille mellom kontingenter, tilskudd, etc (gjelder fom. 2020 versjonen)
 • Inntil 18 ulike kostnadskontoer som kan tilpasses etter behov (gjelder fom. 2020 versjonen)
 • MVA-Rapport med funksjon for å avstemme mva levering (tatt bort i 2020 versjonen)
 • Automatisk genererte rapporter: Resultatrapport, balanserapport og saldobalanse
 • Mulighet for å lage egne rapporter i frie arkfaner

2020 versjonen er enda enklere og uten mva

XCELLO tilpasser seg etter tilbakemeldinger fra brukere, noe som er grunnen til at vi i 2020 versjonen har valgt å fjerne mva-beregningen fra regnearket. I tillegg har vi lagt til flere inntekts- og kostnadskontoer for enda bedre spesifikasjon av regnskapet.

Ønsker du å vite mer om hvordan XCELLO fungerer? Sjekke ut denne miniguiden.

 

Skjermbilder fra regnearket

Under ser du noen eksempler på skjermbilder fra regnearket:

4 kommentarer om “XCELLO for foreninger og lag”

 1. Er det mulig og enkelt legge inn hva som blir betalt via Vipps, da det på dette må minuseres 2,3%. Hadde vært supert om man kunne føre inn summe som blir betalt og programmet automatisk trekker fra dette.

  Er det også mulig og teste dette om det er noe for oss?

  Petter

  Svar
 2. Kjøper jeg programmet for 2018, må jeg da kjøpe ny versjon for 2019? Skal brukes i lag med mindre enn 20 bilag i året.

  Svar
  • Hei Magne. XCELLO kommer i versjoner pr. regnskapsår, men du inngår ikke noe abbonnement, så det er helt opp til deg selv hvordan du ønsker å løse neste års regnskap.

   Svar

Legg igjen en kommentar