XCELLO erfaringer: Line har aldri vurdert andre løsninger

Xcello Erfaringer

Boligsameiet Kirkegårdsveien 8 har brukt XCELLO for sameie og borettslag siden oppstarten, og det fungerer så bra at det aldri har vært aktuelt å se på andre løsninger.

Det lille sameiet består av fire leiligheter og er sentrumsnært plassert like utenfor bykjernen i Tromsø. Line Stormo har vært styremedlem og regnskapsfører siden oppstarten i 2016.

Midt i blinken for vårt sameie

Familiens eiendomsselskap, Stormo Eiendom AS, utviklet og solgte tre av leilighetene i sameiet mens den fjerde ble beholdt for eget bruk. Da ble det også naturlig at hun tok på seg ansvaret for regnskapet, med alt det innebærer.

Etter tidlig oppstartsfase med registrering i Brønnøysundregisteret, opprettelse av bankkonto og forsikringen på plass, opplevde sameiet litt problemer med likviditeten. Da var det på tide å finne et regnskapsprogram for å få bedre kontroll.

Jeg var på jakt etter et enkelt og rimelig regnskapsprogram for små boligsameier, og med en gang jeg googlet meg frem til XCELLO tenkte jeg at dette kunne være midt i blinken for oss. Det viste seg å stemme.

– Line Stormo

Ingen «racer» i Excel eller regnskap

Selv om Line har en utdannelse som diplomøkonom og har brukt Excel tidligere, er hun langt fra noen «racer» med regneark. Og heller ikke regnskapserfaringen var helt ferskvare, selv om det grunnleggende var på plass etter å ha ført regnskap for eiendomsselskapet tidligere.

Det viktigste var å finne et brukervennlig alternativ som også kan produsere nødvendige rapporter til årsmøtet, slik som en årlig resultatrapport og deltakerrapport til hver enkelt sameier.

Fordelen mer XCELLO er at det er veldig oversiktlig og effektivt i bruk. Jeg får også enkelt ut årsregnskapet og årsrapportene til eierne til presentasjonen på årsmøtet. Dette fungerer helt smertefritt!

– Line Stormo

Aldri vurdert andre løsninger

Som XCELLO bruker på fjerde året har Line Stormo og Boligsameiet Kirkegårdsveien 8 aldri vurdert andre løsninger og hun anbefaler gjerne XCELLO videre til andre sameier og borettslag. Dermed får Line siste ordet i sin XCELLO anmeldelse:

Med XCELLO har jeg ingen problemer med å påta meg regnskapet også fremover, dette kommer jeg sikkert til å fortsette med inntil vi en gang selger. Det hjelper selvfølgelig også at alle betaler når de skal. 🙂

– Line Stormo

Hvis du er i samme situasjon som Line, og på jakt etter et enkelt og effektivt regnskapsprogram for sameiet ditt, kan du lese mer om hvordan XCELLO for sameie og borettslag fungerer her. Ønsker du å kjøpe XCELLO gjør du det her.

Kjøp XCELLO for
Sameie og borettslag:

Var denne informasjonen nyttig? Del den med noen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lei av dansende grafer og kolonnediagram?

XCELLO har kun det nødvendige for regnskapet til en liten virksomhet.

Mer info

Legg igjen en kommentar