Om JI Thomassen Regnskap AS

 

Dette er JI Thomassen Regnskap AS

JI Thomassen Regnskap AS tilbyr de fleste tjenester innenfor økonomi og regnskap.

Med en online tilnærming tar vi imot kunder fra hele landet samtidig som vi gjerne hilser på dere som stikker innom vårt kontor i Bergen. Vi tilbyr fleksibilitet overfor oppdragsgiver og er en uavhengig og fortrolig samarbeidspartner med kjennskap til flere ulike regnskapssystemer og relaterte applikasjoner. Se gjerne Brønnøysundregistrene for foretaksinformasjon.

JI Thomassen Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap og medlem av Regnskap Norge.

Jeg er Jan Inge Thomassen

Jeg teller, derfor er jeg.

Sa en gang en klok mann.

Selv har jeg etterhvert tilegnet meg en variert bakgrunn innenfor økonomi og regnskap, med god kjennskap til teknologien som har revolusjonert regnskapsbransjen de siste tiårene.

Av utdanning har jeg en bachelor grad i IT-Ledelse, som jeg senere supplerte med fag som gir autorisasjon som regnskapsfører. Nå er jeg daglig leder i JI Thomassen Regnskap AS.

Min karriere som regnskapsfører startet hos regnskapskontoret Bokføring og Revisjon AS, som holdt til i røykfylte lokaler på Nøstet i Bergen. Og da er vi så mange år tilbake at vi brukte et DOS-basert regnskapsprogram og hadde alle bilag på papir i permer, noe som perfeksjonerte min punche-ferdigheter. Men tiden har gått fort i regnskapsbransjen, senere arbeidet jeg for Amesto Accounthouse som ville gjøre regnskapsføring sexy og hadde store plakater på Flesland. Jeg har også vært innom RegnskapService Haugaland og NetLedger i tillegg til å ha jobbet med økonomi flere steder som ansatt og konsulent.

Nå tilbyr jeg regnskapstjenester fra JI Thomassen Regnskap AS.

Se gjerne min profil på Linkedin for en mer utfyllende CV, eller for å legge meg til i ditt nettverk.