Om JI Thomassen Regnskap AS

Hjelper deg med alt innenfor økonomi og regnskap

Med en nettbasert tilnærming tar vi imot kunder fra hele landet samtidig som vi gjerne treffer deg på vårt kontor i Bergen sentrum. Vi er en fleksibel, uavhengig og fortrolig samarbeidspartner med god kjennskap til flere ulike systemer og applikasjoner.

Gjør regnskapet selv

Mange av våre kunder gjør regnskapet selv, men assistanse underveis. Flere ønsker hjelp med rapportering til myndigheter, skatt og årsoppgjør. Alle kunder er unike, gjør så mye eller lite du vil, med det systemet du er mest komfortabel med. Vi har erfaring med Fiken, Visma eAccounting, Tripletex, XCELLO, med flere.

Her er noen prinsipper for hvordan vi samarbeider med kundene våre:

Identifisering
av nøkkeloppgaver og hvem som skal gjøre hva

Rapportering
av nødvendige opplysninger, både internt og eksternt 

Kvalitetssikring 
av regnskapet ved hjelp av gjennomgang og avstemming

Opplæringseffekten
gjør at du skjønner regnskap bedre og blir mer selvstendig

 

JITR AS er et autorisert regnskapsførerselskap og medlem av Regnskap Norge. Se gjerne Brønnøysundregistrene for mer foretaksinformasjon.

Jan Inge Thomassen

Jeg er Jan Inge Thomassen

Og jeg har en variert bakgrunn innenfor økonomi og regnskap, med god kjennskap til teknologien som har revolusjonert regnskapsbransjen de siste tiårene. Nå er jeg daglig leder i JI Thomassen Regnskap AS.

Ta gjerne kontakt

Av utdanning har jeg en Bachelor grad i IT-Ledelse, som jeg senere supplerte med økonomifag som gir autorisasjon som regnskapsfører. 

Min karriere

Startet hos Bokføring og Revisjon AS, som holdt til i røykfylte lokaler på Nøstet i Bergen. Den gangen brukte vi DOS-basert regnskapsprogram og hadde bilag på papir i permer.

Men tiden har gått fort i regnskapsbransjen, og plutselig jobbet jeg for Amesto Accounthouse som skulle gjøre regnskapsføring sexy og hadde store reklameplakater på Flesland.

Jeg har også vært innom RegnskapService Haugaland og NetLedger, i tillegg til å ha jobbet med økonomi flere steder som ansatt og konsulent. Nå utvikler jeg jithomassen.no og regnskapsarket XCELLO, samtidig som jeg tilbyr regnskapstjenester fra JI Thomassen Regnskap AS.

Se min profil på Linkedin for en mer utfyllende CV, eller for å legge meg til i ditt nettverk.