Dette er JI Thomassen Regnskap AS

JI Thomassen Regnskap AS tilbyr tjenester innenfor økonomi og regnskap. Vi har en online profil og tilnærming, slik at vi kan ta imot kunder fra hele landet fra vårt kontor i Bergen. Vi tilbyr fleksibilitet overfor oppdragsgiver, som en uavhengig og fortrolig samarbeidspartner med kjennskap til flere ulike regnskapssystemer og relaterte applikasjoner. Se gjerne Brønnøysundregistrene for foretaksinformasjon.

JI Thomassen Regnskap As er et autorisert regnskapsførerselskap og medlem av Regnskap Norge.

 

 

 

 

Jeg er Jan Inge Thomassen

Jeg teller, derfor er jeg.

Sa en gang en klok mann, men det var ikke meg.

 

Selv har jeg aldri sagt noe så klokt, men jeg har etterhvert tilegnet meg en variert bakgrunn innenfor økonomi og regnskap, med god kjennskap til teknologien som har revolusjonert regnskapsbransjen de siste tiårene.

 

Av utdanning har jeg en bachelor grad i IT-Ledelse, som jeg senere supplerte med fag som gir autorisasjon som regnskapsfører. Nå er jeg daglig leder i JI Thomassen Regnskap AS.

Min karriere som regnskapsfører startet hos regnskapskontoret Bokføring og Revisjon AS, som holdt til i røykfylte lokaler på Nøstet i Bergen. Og da er vi så mang år tilbake at vi brukte et DOS-basert regnskapsprogram og hadde alle bilag på papir i permer, noe som gjorde meg god til å punche. Men tiden har gått fort i regnskapsbransjen, og senere arbeidet jeg for Amesto Accounthouse som ville gjøre regnskapsføring sexy og hadde store plakater på Flesland. Jeg har også vært innom RegnskapService Haugaland og NetLedger i tillegg til å ha jobbet med økonomi flere steder som ansatt og konsulent.

De siste årene har jeg tatt ulike oppdrag på gjennom mitt enkeltpersonforetak, kombinert med jobb som økonomiansvarlig i Natural Light AS. Nå fokuserer jeg mest mulig på å tilby regnskapstjenester fra JI Thomassen Regnskap AS. Se gjerne min profil på Linkedin for en mer utfyllende CV, eller for å legge meg til i ditt nettverk.