XCELLO 2019 er her

XCELLO 2019
Regnearket XCELLO gjennomgår løpende forbedringer basert på tilbakemeldinger fra brukerne. Nå er den nye utgaven klar, og XCELLO 2019 er bedre enn noensinne.

Her følger en liten oversikt over noen endringer og forbedringer man finner i 2019 utgaven som omfatter alle versjonener av regnearket.

Økt fleksibilitet

Tekstfeltene har blitt utvidet slik at man får plass til mer informasjon hvis nødvendig, men har også nye sorteringsfelt i Diverse-arkfanen og Balanse-arkfanen.

Helt nye muligheter i Diverse-arkfanen

Noen liker å gjøre mest mulig i den fleksible Diverse-arkfanen, derfor har denne blitt utvidet til 800 bilagslinjer som gjør at man i praksis kan gjøre hele regnskapet her om man ønsker (gjelder de som ikke er mva-pliktige).

Nytt, renere design

2019 Oversikt Arkfane

Oversikt-arfanen har fått en kosmetisk gjennomgang og ser bedre ut, det er også gjennomgånde renere design i resten av arkfanene.

Egne nøkkeltall

Nå har man mulighet til å velge egne nøkkeltall i Oversikt-arkfanen, slik at man ikke lenger er låst til de nøkkeltallene som ligger inne som standard.

Nye datoer og skattesatser

Denne XCELLO utgaven gjelder for regnskapsåret 2019 og alle regnearkene har dermed naturligvis også datointervaller for 2019, samt oppdaterte skattesatser.

XCELLO Brukersenter

XCELLO Brukersenter er ingen nyhet spesifikt for 2019 utgaven, men nytt av året i løpet av 2018. Jeg tar det likevel med her fordi dette har gitt en ny dimensjon til arbeidet med regnearket, hvor brukeren enklere kan finne frem til relevant informasjon, tips og nyheter.

Alle endringer, forbedringer og eventuelle korreksjoner kommer etter tilbakemelding fra brukerne, så det er veldig nyttig at både nye og gamle brukere deler sine erfaringer slik at XCELLO kan fortsette den fine utviklingen i fremtiden.

Øvriger endringer

For en komplett liste over endringer kan man besøke oppdateringsloggen, hvor det også vil bli lagt til eventuelle løpende endringer som måtte komme gjennom året. I tillegg finner man enkelte endringer som er spesifikke for enkelte versjoner. Regnearket XCELLO kommer som kjent i følgende versjonener:

  • XCELLO for enkeltpersonforetak
  • XCELLO for aksjeselskap
  • XCELLO for foreninger og lag
  • XCELLO for sameie og borettslag

Har du noen spørsmål til den nye utgaven av XCELLO? Da er det bare å ta kontakt.

 

Bildet øverste er hentet fra Freepik.

Var denne informasjonen nyttig? Del den med noen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lei av dansende grafer og kolonnediagram?

XCELLO har kun det nødvendige for regnskapet til en liten virksomhet.

Mer info

Legg igjen en kommentar