Spør meg

Mange er usikre i regnskapsjungelen, da er det greit å spørre noen som kjenner den. Jeg ønsker å bygge opp denne siden med mer informasjon for de som fører regnskapet sitt selv, derfor inviterer jeg deg til å stille meg et spørsmål om regnskap og økonomi.

De enkleste spørsmålene svarer jeg på helt gratis mot at jeg får lov til å publisere de på jithomassen.no under en kategori tilsvarende artikkelen Spørsmål fra leserne (ditt navn vil ikke oppgis). Dersom spørsmålet ditt er litt mer komplisert og jeg må bruke tid på å finne ut av det, vil jeg kanskje måtte ta litt betalt.* Hvis du synes dette er et bra tiltak som du ønsker å spre, setter jeg stor pris på om du deler jithomassen.no eller kommenterer på en av artiklene – se gjerne på det som et lite “tips” i form av at du gir meg litt “digital verdi”. Nevn i såfall gjerne dette dersom du har et spørsmål som grenser til komplisert, så tar jeg det med i vurderingen.

Det koster ingenting å spørre.

Fyll inn spørsmålet ditt i kontaktskjemaet under. Husk å tenke litt over hvordan du formulerer spørsmålet og at jeg får all den informasjonen jeg behøver for å kunne gi et skikkelig svar. Noen ganger svarer jeg samme dag, andre ganger kan det gå litt tid, men svar skal du få uansett!  • * Dersom spørsmålet ditt er omfattende vil du få en tilbakemelding på dette med et estimat over hvor mye det kan komme til å koste, slik at vi er enige om dette før jeg starter på svaret ditt.
  • * Når du fyller ut skjemaet blir du lagt til min mailingliste. Denne kan du imidlertid melde deg av igjen når som helst.