Kjære leser og bruker av jithomassen.no eller regnearket ENK>600!

Jithomassen.no startet som et slags visittkort på nett for mitt enkeltpersonforetak, men nå har det blitt noe mer. En blogg for deg som driver egen virksomhet, slik at du kan gjøre regnskapet selv eller lære mer om regnskap og økonomi. Jeg er glad for at mange kommer hit for å lese innleggene mine. Mange av dere har også lastet ned mitt regneark ENK>600, som er et veldig bra kostnadsfritt alternativ til et regnskapsprogram for mindre virksomheter.

Både artiklene på bloggen og regnearket har jeg lagt ut gratis. Jeg ønsker å fortsette å utvikle både websiden og regnearket i fremtiden, men selv om jeg også har idealistiske motiver for å gjøre dette, så håper jeg likevel at noen av dere ønsker å gi tilbake i form av en liten donasjon. Dette er selvfølgelig helt frivillig, men noe som kan gjøre at innholdet her kan fortsette å være gratis også i fremtiden. Det blir litt på samme måten som å donere til utviklere av åpen kildekode programvare hvis du er fornøyd med produktet de leverer, et prinsipp jeg er tilhenger av. Husk at dere er mange og at selv en liten donasjon er en inspirasjon for meg til å fortsette dette arbeidet.

cup-of-coffee-laptop-office-macbook-89786

Har du lyst til å donere et beløp til meg, eventuelt bare noen kroner til en kopp kaffe? Det kan du gjøre på følgende måter:

 

NETTBANK

Du kan logge deg inn i nettbanken din og overføre et beløp til min bankkonto:

Kontonummer: 3361 17 42520

Merk betalingen «donasjon».

VIPPS

Du kan vippse meg pengene dersom du har VIPPS-appen på telefonen din:

Mitt telefonnummer: 92 46 55 97

PAYPAL

Du kan donere til meg via Paypal. Denne kan du også bruke om du vil benytte et kredittkort/bankkort:


pexels-photo-12211

Tusen hjertelig takk for at du setter pris på jithomassen.no! 🙂