«Jeg teller, derfor er jeg.»

 

– sa en gang av en klok mann .

 

 

Selv har jeg aldri sagt noe så klokt, men jeg har etterhvert tilegnet meg en variert bakgrunn innenfor økonomi og regnskap, med god kjennskap til teknologien som har revolusjonert regnskapsbransjen de siste tiårene.

 

Jeg er Jan Inge Thomassen

Av utdanning har jeg en bachelor grad i IT-Ledelse, som jeg senere supplerte med fag som gir autorisasjon som regnskapsfører.

Min karriere som regnskapsfører startet hos regnskapskontoret Bokføring og Revisjon AS, som holdt til i røykfylte lokaler på Nøstet i Bergen og brukte et DOS-basert regnskapsprogram. Senere arbeidet jeg for Amesto Accounthouse som ville gjøre regnskapsføring sexy. Jeg har også vært innom RegnskapService Haugaland og NetLedger, i tillegg til å ha jobbet med økonomi flere steder som ansatt/konsulent, blant annet i Network Norway, Grieg Group Resources, Bergen Kommune og Nistad Gruppen.

De siste årene har jeg tatt ulike oppdrag på konsulentbasis gjennom mitt enkeltpersonforetak, kombinert med jobb som økonomiansvarlig i Natural Light AS. Se gjerne min profil på Linkedin for en mer utfyllende CV, eller for å legge meg til i ditt nettverk.

 

Nå tilbyr jeg tjenester innenfor økonomi og regnskap fra JI Thomassen Regnskap AS.

 

Autorisert regnskapsførerselskap

JI Thomassen Regnskap AS tilbyr tjenester innenfor økonomi og regnskap. Jeg kan ta oppdrag ute hos kunde, men tar like gjerne imot forespørsler jeg kan håndtere fra kontoret. Jeg er eneste ansatt og har en online profil. JI Thomassen Regnskap AS er min personlige garanti for fleksibilitet overfor oppdragsgiver, en uavhengig og fortrolig samarbeidspartner, med kjennskap til mange regnskapssystemer, og flere ulike scanne- og dokumentflyt applikasjoner.  Se gjerne Brønnøysundregistrene for foretaksinformasjon.

 

Les mer om tjenestene jeg tilbyr her.

 

 

Fredrik Meltzersgate 11b

5007 Bergen

Orgnr: 919763558 

 

Illustrasjonsbildet (over) er hentet fra Freepik.