XCELLO har fått brukersenter

Vi har nå opprettet et brukersenter på jithomassen.no for brukere av regnearket XCELLO. Her finnes alt du behøver av informasjon, slik at du kan gjøre regnearket til et nyttig verktøy i ditt regnskapsarbeid.

Med det håper vi å legge enda bedre til rette for brukere Du finner brukersenteret i menyen over, under “Regnearket XCELLO”. Du kan også ta en snarvei ved å klikke her.

 

Hvorfor XCELLO brukersenter?

Ved å samle all informasjon om regnearket på ett sted, blir det enda enklere for deg å finne svar på det du lurer på raskt og effektivt. Det er naturlig at vi utvider støttefunksjoner rundt XCELLO etterhvert som det kommer flere brukere, og dette er en begynnelse på det.

 

Hva er XCELLO brukersenter?

I en startfase er det snakk om en webside hvor nødvendig informasjon rundt XCELLO er samlet på ett sted. Dette er helt enkelt for gjøre informasjonen som er tilgjengelig rundt XCELLO lettere synlig på jithomassen.no.

I brukersenteret finner man blant annet:

  • Brukerveiledninger for de ulike versjonene
  • Svar på ofte stilte spørsmål
  • Tips for effektiv bruk eller rutiner

På den måten ønsker vi å legge til rette for at du kan gjøre regnskapet med XCELLO på en effektiv og smidig måte, med en forståelse av hva som ligger til grunn for god kvalitet på tallene. På sikt ønsker vi at dette også skal bidra til utviklingen av XCELLO, derfor kan du stille spørsmål, foreslå forbedringer eller dele dine tips med andre.

 

Egen XCELLO kategori

Et annet tiltak i samme gate, er at vi nå har opprettet en egen kategori for regnearket XCELLO på jithomassen.no. Det vil si at at vi har gått igjennom alle innlegg og samlet de som omhandler XCELLO i en egen kategori som du finner her, eller i menyen til venstre. Med dette håper vi å gjøre jithomassen.no enda mer oversiktlig, noe som er viktig etterhvert som antall innlegg på siden øker.

Sammen med øvrige artikler om å gjøre regnskapet selv, er det meningen at man skal finne mest mulig aktuell informasjon for en liten virksomhet på samme sted slik at alle som gjør regnskapet selv kan ha god nytte av jithomassen.no.

 

Var denne informasjonen nyttig? Del den med noen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lei av dansende grafer og kolonnediagram?

XCELLO har kun det nødvendige for regnskapet til en liten virksomhet.

Mer info

Legg igjen en kommentar