Regnearket fornyer seg

Regnearket utvikler seg hele tiden og det har en stund vært duket for et navnebytte. Nå heter regnearket XCELLO, og det feires med ny logo og en liten navnebytte-kampanje.

 

Da regnearket først så dagens lys i 2015 fikk det navnet ENK600 fordi det var laget for enkeltpersonforetak med under 600 bilag i løpet av året, men etterhvert som flere versjoner dukket opp har dette navnet stått igjen som litt misvisende. Nå har jeg nemlig versjoner både for aksjeselskaper og sameie/borettslag, i tillegg til enkeltpersonforetak.

 

Nytt navn og ny logo

Etter noen runder med brainstorming, diverse navneidèer og flere kvelder med grubling landet jeg på XCELLO, med god hjelp fra et par venner med bedre teft for navn enn meg selv. Jeg har også vært så heldig å få en profesjonell logo til det “gjenfødte” regnearket, som jeg synes ble veldig bra.

 

 

Med den nye logen blir også oversiktsbildet et par hakk mer tiltalende, noe som gjenspeiler at regnearket er et troverdig alternativ til et regnskapsprogram, for det er mange fordeler med å gjøre regnskapet i regneark, noe leseren av jithomassen.no kjenner godt til allerede.

 

Oversiktsbildet slik det fremstår i XCELLO AS600, for aksjeselskaper med inntil 600 bilag.

 

 

Navnebyttekampanje!

Siden jeg ønsker å marker navnebyttet som en frisk fortsettelse for regnearket, vil jeg gjerne gi en frisk rabatt på 25% til alle som leser denne artikkelen og ønsker seg et regneark for 2018. Ved å benytte rabattkoden FRISK2018 når du kjøper en av 2018 versjonene, vil du dermed få trukket fra 25% rabatt ved “utsjekk” når du gjør betalingen på nettet. Rabatten gjelder versjonen for enkeltpersonforetak, aksjeselskap og sameie/borettslag og bare ved online betaling.

 

Regneark fra Bergen

I navneprosessen var jeg innom flere idèer og i den forbindelse dukket det opp en åpenbar referanse som er verdt å nevne, for man må være litt kreativ for å markedsføre et regneark. Og referansen er som du kanskje har skjønt av bildet over, at regnearket XCELLO utvikles i nettopp Bergen, som er hele Norges regnby. Det er klart man må gjøre et lite poeng ut av det.

 

For det kan vel umulig være en tilfeldighet at det lages et så godt regneark nettopp i Bergen?

 

 

 

Deler av bildet øverst er hentet fra Freepik.

Var denne informasjonen nyttig? Del den med noen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lei av dansende grafer og kolonnediagram?

XCELLO har kun det nødvendige for regnskapet til en liten virksomhet.

Mer info

Legg igjen en kommentar