Alle typer regnskapstjenester

JI Thomassen Regnskap AS  tilbyr alle typer tradisjonelle regnskapstjenester, og du kan gjøre så mye eller lite av jobben selv, det er helt opp hva du har lyst til og hva du behersker. For enkelte typer arbeidsoppgaver er det naturlig å se på min hjelp som en type opplæring slik at du selv kan gjøre mer etterhvert, dersom du ønsker. Jeg hjelper blant annet med følgende:

  • Bokføring
  • Lønn
  • Ligningspapirer
  • Merverdiavgift
  • Skatt
  • Rådgivning
  • Rapportering
  • Annet

Ønsker du bare hjelp èn gang med et konkret problem fikser jeg det raskt og effektivt. Har du behov for løpende hjelp som er av et visst omfang, ser vi sammen på hvordan vi kan løse det og lage en avtale. Jeg driver seriøst og i henhold til krav for autoriserte regnskapsførerforetak og jeg er medlem av Regnskap Norge, men jeg er fleksibel med tanke på at mine kunder ofte er små og gjør mye av jobben selv.

 

Bred erfaring

Logikken i et regnskap og reglene som gjelder, er like for alle virksomheter, men det finnes mange bransjer som har spesielle områder av regelverket man må være kjent med, og det finnes veldig mange forskjellige regnskapssystemer. Jeg har opparbeidet meg et bredt erfaringsgrunnlag som gir meg anledning til å hjelpe de aller fleste som tar kontakt og jeg har erfaring fra en rekke ulike systemer. Mange av mine kunder bruker Fiken eller Visma, jeg har også erfaring med NetLedger, Tripletex, UniMicro, 24SevenOffice, Naivision, Huldt & Lillevik, EyeShare, PowerOffice, Maestro, Finale, med flere. Dessuten gjør min interesse og bakgrunn for IT det enkelt for meg å raskt sette meg inn i et nytt system i de tilfeller det er nødvendig. Jeg jobber veldig bra i Excel og anser det for å være et av mine viktigste verktøy for rapprotering og avstemming, det er dessuten universelt da en kan ta ut data til Excel format fra de fleste systemer.

 

Synes du dette høres interessant ut er det bare å ta kontakt, det koster ingenting å spørre.

 

 

Les mer om meg og JI Thomassen Regnskap her. 

 

Bilder (øverst) er hentet fra Freepik.

 

Andre produkter og tjenester 

Norges rimeligste regnskapsprogram

Regnearket XCELLO er et regnskapsprogram i regneark spesielt utviklet for små virksomheter som ønsker å gjøre regnskapet sitt selv. Jeg har utviklet versjoner for enkeltpersonforetak og aksjeselskap, samt en egen versjon for sameie og borettslag. Har du en liten virksomhet som har bruk for et regnskapsprogram, så er sannsynligvis XCELLO det rimeligste alternativet på markedet.

 

 Starthjelp

Regnearket XCELLO er enkelt og generelt utarbeidet. Behovet for å gjøre endringer varierer og det gjør også kompetansen hos brukerne. Jeg svarer på spørsmål til brukerne av regnearket, men har ikke ubegrenset kapasitet på dette området. Derfor tilbyr jeg XCELLO-starthjelp, som innebærer at du får et regneark tilpasset din virksomhet, i tillegg oppretter jeg kontoene du har behov for, registrerer inngående balanse og noen bilag (som du sender meg). I retur får du et skreddersydd regneark som er klart for å tas i bruk.

 

Spør meg om et regnskapsspørsmål

Mange er usikre i regnskapsjungelen, da er det greit å spørre noen som kjenner den. Jeg ønsker å bygge opp denne siden med mer informasjon for de som fører regnskapet sitt selv, derfor inviterer jeg deg til å stille meg et spørsmål om regnskap og økonomi. Dersom spørsmålet ditt er omfattende vil du få en tilbakemelding på dette med et estimat over hvor mye det kan komme til å koste, slik at vi er enige om dette før jeg starter på svaret ditt.

 

Har du ikke hjemmeside enda?

web sider

I disse online tider er det nesten utenkelig å drive egen virksomhet uten å ha en egen webside. Uavhengig av hvilken bransje du tilhører, er sannsynligheten stor for at dine kunder forventer å finne deg på nettet. Nå har du en unik mulighet til å skaffe deg en profesjonell webside som fungerer like godt på laptop/pc som på telefon og nettbrett.

Bruk kontaktskjemaet øverst på denne siden om du er interessert i noen av disse tjenestene!